Ambasada Republicii Moldova în Republica Finlanda, Regatul Suediei şi Regatul Norvegiei

Linkuri utile


Centrul de Apel Consolidarea capacitatii Moldovei de gestionare a pietei muncii si reintoarcere a migrantilor Products of Moldova E-services Registru Chamber
Pagina a fost vizitată de 7914 ori
Site-ul a fost vizitat de 166876 persoane
Site-ul este folosit de 25 persoane
Site-ul a fost accesat de 55363 ori.

Noutăţi

Marcarea Zilei Internaţionale a Francofoniei în Suedia

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Suediei a participat, la 22 martie 2017, la marcarea Zilei Internaţionale a Francofoniei la Stockholm.

Evenimentul, co-organizat de misiunile diplomatice francofone din Algeria, Franţa, Canada, Elveţia, Belgia, Maroc, Moldova, Uruguay, Egipt, Rwanda, Polonia, Grecia, România, Tunisia şi Vietnam, acreditate în Suedia, la sediul Universităţii Populare, a constituit o platformă cultural-informativă de promovare a valorilor tradiţionale ale Republicii Moldova în spaţiul public suedez.

În cadrul recepţiei festive comune, Ambasada Moldovei a expus și oferit produse tradiționale, pregătite de către colaboratorii misiunii, precum și a prezentat unele elemente culturale de decor, care reflectă identitatea și obiceiurile naționale.

La acţiunea promoţională au participat reprezentanți ai corpului diplomatic, ai mass-media şi societăți civile implicate în proiecte francofone, membri ai cercurilor universitare și academice, studenţi, reprezentanţi ai diasporilor ţărilor francofone.