Ambasada Republicii Moldova în Republica Finlanda, Regatul Suediei şi Regatul Norvegiei

Linkuri utile

Privatization

Centrul de Apel E-services Registru Chamber
Pagina a fost vizitată de 1564 ori
Site-ul a fost vizitat de 149559 persoane
Site-ul este folosit de 16 persoane
Site-ul a fost accesat de 14105 ori.

Noutăţi

Cel mai mare eveniment de afaceri al anului - Moldova Moldova Business Week 2017 va avea loc pe 3-6 octombrie

Comunitatea de afaceri din Republica Moldova, investitori locali și străini, împreună cu autoritățile statului și partenerii de dezvoltare se reunesc în cadrul unui amplu eveniment economic – Moldova Business Week 2017, care va avea loc în perioada 3-6 octombrie a.c. Săptămâna de afaceri este organizată de Ministerul Economiei și Infrastructurii și Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului (MIEPO), sub egida Primului Ministru al Republicii Moldova.

Ediţia din anul curent va integra două componente – investiții și export, ambele cu o agende consistente de evenimente pe subiectele de interes major pentru mediul de afaceri, sesiuni B2B şi platforme de conexiune directă cu furnizorii locali. În cadrul „Moldova Business Week 2017” sunt planificate 30 de reuniuni de afaceri, structurate pe 12 paneluri de discuții, care vor fi susținute de 50 de speakeri în fața a circa 1000 de participanți. În cadrul conferințelor se va discuta despre potențialul investițional și de export din principalele sectoare industriale – agroalimentar, industria ușoară și automotivă, IT&BPO, precum și tendințele în domeniul legislației fiscal, vamale, finanțărilor, privatizării, forței de muncă etc.

Moldova Business Week 2017 va găzdui, de asemenea, 2 forumuri economice - Forul de afaceri moldo-italian, care va avea loc pe 4 octombrie și Forul Exportatorilor de pe 5 octombrie, vizite la producătorii mari din sectorul agroalimentar, textile, îmbrăcăminte, încălțăminte și piele, precum și o prezentare a obiectelor de stat expuse la privatizare. Pe 6 octombrie, în cadrul Conferinței internaționale a IMM-urilor vor fi abordate oportunitățile de dezvoltare economică regională, iar la final vor fi premiați cei mai buni antreprenori din sectorul IMM.

De asemenea, pe durata săptămânii de afaceri vor avea loc vizite în teritoriu la parcurile industriale și zonele economice libere, companiile din sectoare  agroalimentar și industria ușoară.

La Moldova Business Week 2017 au fost invitați oficiali de nivel înalt din 39 de țări, precum și companii din 56 de țări.

Mai multe informații despre agenda Moldova Business Week 2017 și înregistrare accesați pagina web a evenimentului – www.mbw.md sau organizatorii la tel.: 27 36 54 sau e-mailul: office@miepo.md

https://www.mbw.md

https://www.youtube.com/channel/UCJpIv8ZM2jB0ZGR9lQw2q7w

https://www.facebook.com/miepo.md/

https://www.linkedin.com/company/moldovan-investment-and-export-promotion-organisation-miepo-