Ambasada Republicii Moldova în Republica Finlanda, Regatul Suediei şi Regatul Norvegiei

Linkuri utileCentrul de Apel Consolidarea capacitatii Moldovei de gestionare a pietei muncii si reintoarcere a migrantilor Products of Moldova E-services Registru Chamber
Pagina a fost vizitată de 4320 ori
Site-ul a fost vizitat de 149612 persoane
Site-ul este folosit de 4 persoane
Site-ul a fost accesat de 29734 ori.

Noutăţi

O delegație din Republica Moldova în vizită de studiu la Stockholm

În perioada 10-16 septembrie 2017, reprezentanţii Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă din cadrul Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, ai Ministerului Educației și Centrului pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) au întreprins o vizită de studiu în Regatul Suediei.

Programul a inclus întrevederi şi vizite la Agenția Națională Suedeză pentru Educație, Serviciul Public al Angajării din Suedia, Asociația Suedeză a Autorităților Locale și Regionale, ș.a.

Scopul vizitei a fost efectuarea schimbului de experiență și preluarea bunelor practici în domeniul pieței muncii, în special facilitarea angajării tinerilor, stabilirii unor legături mai strânse și eficiente între învățământ și economie.

Agenda vizitei a prevăzut și o întrevedere la Ambasada Republicii Moldova la Stockholm, in cadrul căreia au fost discutate aspecte ale perspectivelor de cooperare moldo-suedeză în domeniile vizate.